2012. október 28.

11.fejezet - Harry említette tegnap...

One Thing
Alexa szemszöge

Reggel Hazza puszijaira és noszogatására ébredtem, pár perc múlva álmosan kinyitottam a szemeimet és egy élénkzöld tekintettel ütköztem össze.
- Jó reggelt, Lexa! - hajolt arcomhoz és egy apró csókot lehelt ajkaimra.
- Miért keltettél fel? - nyöszörögtem.
- Fél órád van elkészülni, nemsokára indulunk Holmes Chapelbe - közölte halálosan nyugodtan, mire felhúztam a szemöldököm. - Erről valahogy elfelejtettem szólni tegnap? Anya tegnapelőtt felhívott, szeretné, ha a hétvégét ott töltenénk. Meg akar veled ismerkedni.
- Akkor szállj le rólam és te is készülődj! - löktem le óvatosan magamról és kimásztam az ágyból.
Harry morgott még egy sort és tettetett dühvel kitrappolt a szobából, én pedig nevetve megráztam a fejem és besiettem a fürdőbe. Magamra zártam az ajtót és miután lekapkodtam a pizsamámat, beálltam a zuhany alá egy frissítő fürdőre. Körülbelül 10 percig álltam a zuhany alatt, aztán megszárítkoztam és sietősen magamra kaptam egy fekete fehérneműszettet. Kerestem egy kisebb hátitáskát, amibe bepakoltam pár dolgot. A szekrényem előtt gondolkodtam egy ideig, hogy mit vegyek fel. Végül összeállítottam egy szettet és felöltöztem.
A hátitáskát a vállamra csapva lerobogtam a lépcsőn egészen a konyháig, ahol Zayn és Liam ültek az asztalnál. Mindenkinek meg volt terítve, így egy sóhaj kíséretében leültem és a tányéromra pakoltam két szelet pirítóst.
- Ti tudtatok arról, hogy ma Holmes Chapelbe utazok? - tettem fel a kérdést a fiúknak, miközben megettem az egyik kenyeret.
- Harry említette tegnap... - motyogta Zayn.
- Áh, szóval ti tudtátok, én pedig csak ma értesülök róla? Na, szép... - morgolódtam és elfogyasztottam a másik kenyeret is.
- Biztos csak elfelejtette - szólalt meg Liam nyugodt mosollyal az arcán.
Mintha nem érdekelne, unottan megrántottam a vállam és elpakoltam magam után. Harry komótosan érkezett meg a konyhába, majd ült le a helyemre. Kivetettem a hűtőből egy üveg ásványvizet és bevettem a gyógyszerem, még mielőtt elfelejtettem volna. Miután bevettem a gyógyszert, elraktam a táskámba az ásványvizet és kimentem a nappaliba felvenni a tornacipőmet.
Ahogy felvettem a cipőm, egy széles mellkasba ütközött a hátam. Két kar fonódott a derekam köré és egy puszit is kaptam a vállamra.
- Sajnálom, hogy nem szóltam előbb. Haragszol még? - suttogta kétségbeesetten a fülembe Harry.
Direkt húzni akartam az agyát, így nem szóltam egy szót se és kibontakoztam karjaiból. Csalódottan felsóhajtott és miután felvette a tornacipőjét, felkapta a helyéről a slusszkulcsát és az ajtó felé indult. Elköszöntünk a többiektől s kimentünk az autóhoz, majd beültünk és bekötöttük magunkat. A táskámból előkotortam a telefonom és a fülhallgatóm, aztán bedugtam a fülembe a fülhallgatót és hátradőltem az ülésben. Harry rám pillantott és a kezét az enyémre simította, majd összekulcsolta ujjainkat. Mit sem törődve ezzel, lehunytam a szemem és egy időre kizártam a külvilágot, legalábbis addig, ameddig Holmes Chapelbe nem érünk.

*~*~*

Arra ébredtem fel, hogy Harry halkan ébresztget és közben a karomat simogatja. Megdörzsöltem a szemeimet és nyújtóztam egy nagyot, majd kinyitottam a szemeimet és kikapcsoltam a telefonomon a zenét.
- Megérkeztünk - mondta mosolyogva Harry, én csak unottan bólintottam. - Ne legyél már ilyen, Lexa...
- Még is milyen? - fakadt ki belőlem ingerülten. - Előbb is szólhattál volna, hogy anyukád meghívott minket. Miért kellett az utolsó pillanatban megtudnom? Hisz még Zayn és Liam is hamarabb tudott róla.
- Igazad van, sajnálom. Most már jobb? - tárta szét idegesen a karjait, mire kipattantattam a kocsiból és becsaptam az ajtaját. 
Nekidőltem az ajtónak és felsóhajtottam. Nem kéne idegeskednem, különben megint rosszul leszek. - mondogattam magamban. De hát mit tehetnék, ha Harry mindig felidegesít a hülyeségeivel? Elővettem az ásványvizet és ittam pár kortyot, ezzel is nyugtatgatni próbáltam az idegeimet. 
- Miért kell állandóan veszekednünk? Ahelyett megbeszélhetnénk higgadtan - hallottam meg Harry hangját az autó túloldaláról.
- Ezen is gondolkodtam - mormogtam és hátrafordultam. - Elegem van a veszekedésekből.
- Nekem is - sétált mellém és megfogta a kezem. - Ezentúl nem veszekedünk, hanem megbeszéljük, normális és higgadt ember módjára.
Bólintottam és hogy megfogadjam az előbb tett ígéretet, szorosan magamhoz öleltem fürtös barátomat és beszippantottam bódító illatú spray-jét. Karjait körém fonta és egy puszit nyomott a fejem búbjára. Miután elhúzódtunk egymástól, kézen fogva a bejárathoz sétáltunk. Harry halkan benyitott és belépett az előtérbe, maga után húzva engem.
- Megjöttünk! - rikkantotta el magát és maga mellé húzott.
A konyha felől léptekre lettünk figyelmesek, majd kettő mosolygós arcra. Egy középkorú nő jött elől, mögötte egy talán nálam két évvel idősebb lány.
- Már nagyon vártunk titeket! - ölelte meg a nő Harry-t és utána felém fordult. - Szia! Anne vagyok, Harry édesanyja.
- Csókolom! - szólaltam meg félénken és kezet fogtunk. - Alexa Horan, nagyon örvendek.
- Ugyan - legyintett kuncogva. - ne magázz, kérlek. Nem vagyok annyira öreg, tegezz csak nyugodtan. És ami a legfontosabb, érezd magad otthon!
Mosolyogva bólintottam és Harry-re pillantottam, aki elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra. A bemutatkozást Harry nővére folytatta.
- Szia, Alexa! - nyújtotta felém barátságosan a jobbját. - Gemma vagyok, ennek a tökkelütöttnek a nővére.
- Héj! - horkant fel mellettem Harry, mire felnevettünk a nővérével.
- Részemről a szerencse, Gemma - mosolyogtam az idősebb Styles gyerekre.
- Üljetek csak le nyugodtan és beszélgessetek - terelt minket a nappali felé Anne letörhetetlen mosollyal az arcán.
Ahogy Harry leült a kanapéra, engem is magával rántott és így sikeresen az ölében kötöttem ki. Gemma mosolyogva ült le mellénk és elkezdtünk beszélgetni. Nem akartam udvariatlan lenni, ezért hagytam, hogy nyugodtan beszélgessen az öccsével. Anne kicsivel később csatlakozott a beszélgetéshez, vele beszélgettem ameddig a testvérek megtárgyalták mindazt, amit szerettek volna.
- Ha szeretnéd, délután elmehetnénk vásárolni - ajánlotta fel Gemma rám pillantva.
- Nekem oké, ha neked is. Nem akarom, hogy lemond esetleg a programjaidat miattam - kezdtem el szabadkozni.
- Mára amúgy sem terveztem az itthon punnyadáson kívül semmit, szóval csak ez az egy programom van - nevetett fel.
- Akkor megnyugodtam - kuncogtam és Harry mellkasára döntöttem a fejem.
Első pillanattól kezdve megkedveltem Hazza családját, pedig az elején attól féltem, hogy nem fognak majd megkedvelni. Izgultam, hogy esetleg a tetoválásaim miatt majd szemrehányó megjegyzéseket tesznek, de semmi ilyen nem történt. Még.

Sziasztok!
Meg is érkeztem, jó hangulatban a folytatással :) Köszönöm a 7.000 megtekintést, nagyon örülök *-* Köszönöm a 2 kommentet Anna Malik-nak és Diana-nak ♥ - nem értem, a One Shot-okhoz miért nem írtok többen? :O :) Köszönet még a 9 pipáért - ennek is örültem volna, ha több jön össze :D Mivel a szavazást állandóan lenullázzák, itt kérdezném meg - bár, amíg kint volt a szavazás, már 5 igen szavazatot kaptam - hogy szeretnétek-e, hogy folytassam a Szeretném... című One Shot-ot? :) A kommentben írjátok meg, rendben? :DD Megköszönném, ha tényleg írnátok :DD 7 komment után jön a folytatás - vagy a One Shot vagy az *Official* történet folytatása, erről TI döntötök :DD Jó éjt mindenkinek! Kellemes őszi szünetet! ♥
Macy

2012. október 21.

Szeretném... - One Shot

Good Time

.::Whitney Martinez::.

Szokatlan érzések fogtak el, miután a repülőgép landolt a londoni reptéren. Talán azért éreztem furcsának, mert ez volt ez első alkalom, hogy repülőre szálltam? Vagy azért, mert most először vagyok távol a szüleimtől a barátaimtól? Ehhez hasonló kérdések kavarogtam bennem, miközben elmentem a csomagjaimért és fogtam egy taxit. Bemondtam a szálloda címét, ahol lakni fogok egy ideig, majd hátradőltem az ülésen. A taxis nem volt az a nyomulós típus, nem kérdezősködött és nem is nagyon szólalt meg. Ahogy a taxi leparkolt a szálloda előtt, a taxis kivette a csomagtartóból a csomagjaimat és miután fizettem neki, gondterhelten felsóhajtottam.
A szálloda előterét tinilányok vették körül, sikítoztak és különböző transzparenseket emeltek a levegőbe. Nehézkesen átvergődtem magam a tömegen, ekkor beleütköztem valakibe és elvesztettem az egyensúlyom, emiatt a fenekem megismerkedett a szálloda bejárati szőnyegével.
- Ne haragudj, nem figyeltem. Mond, jól vagy? - nyújtotta kezét felém az illető, akibe belebotlottam.
- Semmi bajom. - kapaszkodtam kezébe és egy határozott mozdulattal felhúzott a földről.
Tekintetem felvezettem az illető arcára, hatalmas hiba volt. Kisfiús arc, csokoládébarna szemek, melyek ijedséget tükröztek. Lassan kihúztam a kezem az övéből és tétován a csomagjaimért nyúltam, de a fiú gyorsabb volt és felkapta őket a kezébe.
- Ennyivel tartozom. - kacsintott szexisen és hátat fordított nekem, de a válla fölött rám pillantott és a tekintetével a recepció felé 'mutatott'.
A hátam mögött hangos sikolyok és vakuvillanások törtek fel, miközben a fiú után mentem a recepcióhoz. Kiválasztottam a legolcsóbb szobát és a kulcsom megszerzését követően beszálltunk egy liftbe, és fellifteztünk a 8. emeletre.
- Elárulod a neved? - fordult felém féloldalas mosollyal a srác.
- Whitney. És a tiéd? - léptem ki a liftből, ami időközben megállt a 8. emeleten.
- Zayn, Zayn Malik. - ráztunk kezet mosolyogva. - Komolyan nem tudtad a nevem?
- Kellett volna? - néztem rá kérdően, mire aprót bólintott. - Bocs, de fogalmam sincs, ki vagy te.
- Nem hallottál meg a One Direction-ről? - húzta fel meglepetten a szemöldökét.
Valami rémlik. Meg is van, hogy honnan olyan ismerős ez a One Direction. A húgom odavan értük, néha az idegeimre megy velük, mert állandóan őket hallgatja vagy róluk beszél. Szerintem egy újabb olyan popkreáció, akik körülbelül még 3-4 évig csúcson lesznek, aztán leáldozik majd a csillagjuk. Erre kitűnő példa a Jonas Brothers, bár őket szerettem és a mai napig tisztelem a munkásságukat. 
- De, hallottam. - bólintottam unottan. - A húgom odavan értük. Miért?
- Én is a tagja vagyok a bandának. - mosolyodott el, majd elkérte a szoba kulcsát és kinyitotta előttem.
- Aha. Szóval te is ilyen felkapott popsztárocska vagy, igaz? - mosolyogtam gúnyosan és elvettem tőle a csomagjaimat.
- Nem szereted a zenénket? - döbbent meg. 
- Egyszerűen falra mászom a felpénzelt, nincsen hangom, de éneklek típusú tinipicsák kedvenceitől. Ennyi. - zártam le a témát.
Zayn nem hagyta annyiban, követett a nappaliba és tovább faggatott. Kezdett az idegeimre menni a srác, így az ajtóhoz sétáltam és kinyitottam.
- Később találkozunk, most szeretnék egy kicsit pihenni. - erőltettem mosolyt az arcomra, ami igazán hasonlított egy grimaszra.
- Rendben. - bólintott és kisétált a szobából.
Becsaptam az ajtót és hangosan felsóhajtottam. Azt sem tudom igazából, minek álltam szóba ezzel a bájgúnárral. Magyaráz nekem arról, hogy milyen a jó zene és még neki áll feljebb, ha elmondtam a nem épp kedves véleményemet a bandájáról. Hát ebből én nem kérek, az biztos.
Hogy kiengedjem a bennem felgyülemlő stresszt, bementem a fürdőszobába és megengedtem a kádban a vizet. Lekaptam magamról a ruhámat és miután elegendő vizet engedtem a kádba, előkészítettem egy törülközőt és elmerültem a habok között.

*~*~*

Kopogásra kaptam fel a fejem, így kikászálódtam a vízből és a törülközőt magam köré tekerve kiléptem a szobába. Kerestem egy köntöst, amivel eltakartam valamennyire a törülközőt és kíváncsian ajtót nyitottam.
- Te meg mit akarsz? - kérdeztem cseppet sem kedvesen és összefontam a mellkasom előtt a karjaimat.
- Arra gondoltam, hogy elmehetnénk sétálni vagy ilyesmi. Tudod, jobban megismerni egymást. - mondta kedvesen mosolyogva.
- Felőlem. - rántottam vállat unottan. - Gyere beljebb, helyezd kényelembe magad, mindjárt felöltözöm és rendbe szedem magam.
Megértően bólintott és csigalassúsággal leült a kanapéra. Megráztam a fejem és az egyik bőröndömet magamhoz véve bementem a hálószobába. Felvettem egy fehérneműszettet, egy fehér ruhát, egy a vállán szegecsekkel díszített farmerkabátot és egy magassarkú szandált. Hajamat kifésültem és feltűztem, majd egy kendővel fontam körbe, mint hajpánt. Megkerestem a kedvenc napszemüvegem és miután megcsináltam a sminkem, kimentem Zayn-hez.
- Mehetünk? - kérdeztem unottan.
Zayn egyből felugrott a helyéről és felém fordult, s alaposan végigmért. Tekintete a lábaimon és a dekoltázsomon akadt meg leginkább, nem jöttem tőle zavarba. Minden srác ezt csinálta, amikor meglátott a suliban vagy az utcán. Egyik lábamról a másikra álltam és összefontam magam előtt a karjaimat.
- Bocsáss meg, csak...csak annyira gyönyörű vagy. - bókolt elpirulva, amitől már elpirultam én is.
- Nos, köszönöm. - mosolyodtam el, majd a vállamra csaptam a táskám. - Indulhatunk?
Zayn bólintott és az ajtóhoz sietett, hogy kinyissa előttem azt. Miután bezárta az ajtót, a lifthez sétált és visszafordult felém. Én még mindig az ajtóban álltam és a fenekét figyeltem. Szégyenlősen lehajtottam a fejem és sietős léptekkel a liftbe sétáltam. Zayn kaján mosolyra húzta ajkait, majd beállt mellém és lementünk a hallba. 
- A hátsó kijáraton kiosonhatunk. - suttogta fülembe.
Aprót bólintottam és követtem a fiút, aki úgy közlekedett az épületben, mintha itt dolgozna. Kilépve a hátsó kijáraton egy gyönyörű, koromfekete Range Rover állt közvetlen a kijárathoz közel. Pislogtam párat és a mellettem álló srácra pillantottam, aki elmosolyodott és megragadta a kezem.
- Hova megyünk? - tettem fel kérdésemet, miközben megpróbáltam Zayn tempóját felvenni. Hozzáteszem, egy kb. 10 cm-es sarokkal rendelkező szandálban elég nehézkes a sietős tempó.
- Majd meglátod. - kacsintott rám vigyorogva.
Ekkor esett le igazán, hogy egy számomra vadidegen - de kibaszottul jóképű és szexi - srác konkrétan rám van akadva, és kitudja, hova visz. Feszengve ugyan, de beültem mellé a fekete csodajárgányba és bekötöttem magam.
- Szokásod, hogy vadidegen csajokat szedsz fel? - fordítottam felé fejemet és kérdően felhúztam a szemöldököm.
- Nem, de te kivétel vagy. Még senki sem állt ellen nekem, vagyis nem utasított vissza. - nem nézett rám, az útra szegezte tekintetét. - És ez megfogott benned. Tegyük hozzá még azt a tényt is, hogy bírom a gyönyörű és temperamentumos csajokat.
- Már értem. - bólintottam elfordítva róla a tekintetem. - Bejövök neked.
- Az bizonyíték rá, hogy kezd szűk lenni a nadrágom? - sóhajtott fel.
- Talán. - húztam vigyorra ajkaimat.
Még sosem váltottam ki egyik srácból sem ilyesmit. Felettébb szokatlan, de tetszik. Miután kigördültünk a szálloda hátsó részéből, Zayn bekapcsolta a rádiót és elmosolyodott.
- Ez az egyik dalunk, a What Makes You Beautiful. - nézett rám büszke mosollyal.
- A húgom imádja ezt a számot. - mosolyodtam el. - Nem rossz, így sokadig hallgatásra.
Nem sokkal később Zayn egy szórakozóhely előtt parkolt le, majd kipattant a járműből és az én oldalamra sietett. Felém nyújtotta kezét és kisegített szállni a kocsiból, aztán bementünk a hatalmas épületbe. Zayn intett a pultosnak, s kerestünk egy nyugodt kis boxot. Egy helyes pincérsrác rögtön az asztalunknál termett, mire Zayn rendelt egy számomra ismeretlen koktélt.
- Ameddig kihozzák az italokat, mesélhetnél magadról. Hisz csak a neved tudom. - csúszott közelebb hozzám, lehelete csikizte a fülemet.
Sóhajtottam egy nagyot és elkezdtem mesélni az én kis életemről. Elmeséltem neki, hogy mit dolgoznak a szüleim, hogy van egy One Direction őrült húgom és hogy az iskolában minden srác engem akart megfektetni. Egyetlen igaz szerelmem volt, de ő sajnos autóbalesetben meghalt. Ennek már vagy 3 éve, azóta nem voltam pasival komolyabb kapcsolatban. Futó kalandjaim voltak, általában csak a srác akarta a szexet, én csak kellék voltam.
Zayn figyelmesen végig hallgatott, meg sem szólalt egyszer sem. A koktélokat időközben kihozták, az első kortyot félve nyeltem le.
- Na, milyen? - kérdezte kíváncsian Zayn.
- Egész jó, még sosem ittam ilyet. - néztem mélyen a szemébe.
Tekintete elsötétült a vágytól, egyik kezét lassan a combomra csúsztatta. Halkan felszisszentem és miközben Zayn a combomat cirógatta, egyre többet kortyoltam a koktélomból. Az alkohol és a gyümölcsös szirup jólesően csordult le a torkomon, agyamat kezdte lelassítani az alkohol.
- Kérnél nekem még egy koktélt? - susogtam Zayn fülébe.
- Neked bármit. - csókolt bele a nyakamba.
Zayn a pincérsrác felé intett, aki mosolyogva sietett a pulthoz és hozta az asztalunkhoz a koktélom. Kezdtem elveszteni a józanságom, amit egy cseppet sem bántam. Zayn is kezdte elveszíteni a józanságát, a nyakamat és a fülcimpámat hintette be mámoros csókjaival. Keze hol a combomon, hol pedig a bugyim körül tevékenykedett.
- Jobb lenne ezt valahol máshol folytatni, nem gondolod? - nyögte fülembe.
- Valahogy én is erre gondoltam. - mormoltam fülébe csábosan.
Zayn kifizette a koktélokat és kézen fogva kidülöngéltünk a szórakozóhelyről, majd leintettünk egy taxit és a szállodához igyekeztünk. A taxiban már alig bírtunk magunkkal, zihálva faltuk egymás ajkait.

*~*~*

A liftből kilépve előhalásztam a kulcsom és megpróbáltam kinyitni a lakosztályom ajtaját, eközben Zayn körém fonta karjait és csókolgatni kezdte a nyakamat.
- Bírd még ki egy pillanatig. - suttogtam kábultan és sikeresen kinyitottam az ajtót.
Zayn felkapott az ölébe és átgázolt a nappalin, - lassacskán beesteledett és csak az utcai világítás adott némi fényt - majd berúgta a hálószoba ajtaját és lerakott az ágyra. Kulcsra zárta a szoba ajtaját és fölém kerekedett, s nyakamat kezdte el szívogatni és harapdálni. Egy kicsit elhúzódott, aztán kibújtatott a kabátomból és a ruhámból. Lerúgtam a magassarkúimat és lábaimat Zayn csípője köré fontam. Kezeit a bugyim széléhez helyezte és lehúzta rólam az aprócska textilt.
Végig simított a combomon és egy szenvedélyes csókot lehelt ajkaimra. Amíg engem csak egy melltartó választott el a meztelenségtől, Zayn még mindig fel volt öltözve. Hogy ezen változtassunk, megfogtam a pólója alját és egy határozott mozdulattal megszabadítottam a felsőtestét takaró textiltől. Végighúztam tenyeremet kidolgozott mellkasán és egy-egy csókot leheltem tetoválására. Amikor az övéhez értem, lefogta kezeimet és óvatosan visszalökött a hátamra.
- Ha még egyszer hozzám érsz, 'elmegyek'. - mutatott nadrágjának arra a bizonyos részére.
- Ennyire akarod? - húztam föl kajánul a szemöldököm és egy gyors mozdulattal magam alá gyűrtem a srácot.
- Nem is sejted, mennyire. - nyögte elhalóan és kezeit a fenekemre csúsztatta.
Beharaptam alsó ajkamat és lejjebb csúsztam, hogy hozzáférjek Zayn övéhez. Lassan csatoltam ki az övet és lassan is húztam le a farmerját, amit elhajítottam a szoba egyik sarjába. Tenyeremet Zayn vágyához érintettem és egy picit mozdítottam rajta, Zayn erélyesen felnyögött.
- Te aztán rendesen be vagy keményedve. - néztem fel Zayn arcára csillogó tekintettel.
- Éppen erről beszéltem. - ült fel vigyorogva és maga alá gyűrt.
Egy pillanatra hátat fordított nekem és lehajolt a nadrágjához, amiből kivett egy lila kis csomagot. Ez a srác előre fel van készülve. - döbbentem le vigyorogva. Nyugtalanul figyeltem, ahogy felhelyezi magának az aprócska 'védekezőeszközt'. Döbbenten pislogtam, amikor visszavette a boxerét.
- Mi a baj? - kérdeztem halkan.
- Semmi. - fordult mosolyogva felém és lassan rám mászott.
Csókolgatni kezdte a mellkasomat, a nyakamat és a melleimet. A hasamat többször körbejárta, a melleimnél is elidőzött. Ujjaival legféltettebb pontomon körözött, erélyes nyögéseket kiváltva belőlem. Szemeiben egyből kiguvadtak, amikor eltüntette bennem ujjait. Nyögéseimet csókjaiba fojtottam, több-kevesebb sikerrel. Lassan mozgatta ujjait, közben a mellemet szívogatta.
- Térj már a lényegre! - nyögtem fel kéjtől remegve.
- Ráéreztél, igaz? - nézett mélyen a szemembe és megcsókolt.
Amíg Zayn ajkaimat becézgette, lehúzta a boxerét és hezitálás nélkül belém hatolt. Körmeimmel felszántottam Zayn izmos hátát, ezzel ösztönözve a gyorsabb mozgásra. Legféltettebb pontom piszkosul lüktetett, a fülem sípolt és a fejem is kibaszottul fájt. 
- Jól vagy? - susogta a fülembe Zayn.
Erőtlenül bólintottam és homlokomat a vállára hajtottam, nagyokat sóhajtva és nyögdécselve. Ennyire még sosem fájt a szex, pedig párszor már csináltam. Na jó, az utóbbi 3 évben nem, de akkor is. Zayn látta rajtam, hogy valami nem stimmel, így lassított a tempón és puszikat lehelt a nyakhajlatomba.
Egy óra múlva ziháltak feküdtünk egymás mellett, egy vékony takaróval betakaródzva. Zayn lazán cirógatta az oldalamat, én pedig a mellkasára hajtottam a fejem.
- A pia is közre játszott, hogy lefeküdj velem? - kérdeztem és a mutatóujjammal különböző mintákat rajzolgattam a hasára.
- Részben. Tudod, egy ideje nem jó a viszonyom a barátnőmmel. Folyton a barátaival lóg, vagy koncertezik. Nincs időnk egymásra és nem akarja beismerni, hogy ez nem csak az én hibám. - sóhajtott fel gondterhelten. - Egy kis kicsapongásra vágytam, na meg új ismeretségre.
- Mindkettőt megkaptad, nem? - néztem rá kérdően.
- Az elmúlt egy órában rádöbbentem arra, hogy szeretnélek jobban megismerni. - mosolygott rám kisfiúsan. - Lenne kedved holnap velem ebédelni? Szívesen megmutatnám utána a várost is, ha szeretnéd.
- Remek gondolat. - nyomtam egy puszit enyhén borostás állára. - Tudod mire jöttem rá? Nem is vagy te olyan tipikus felpénzelt, tinik kedvence típus. Jó hangod van, jól is nézel ki...
- Egyszóval tökéletes. - mosolygott büszkén.
- Még jó hogy nem beképzelt. - köhögtem nevetve, mire még jobban összekócolta a hajam és megcsókolt.
Viszonoztam csókját és lehunytam a szemem. Zayn körém fonta karját, majd elmormolt egy 'jó éjt' és ő is szuszogni kezdett. Egy napja sem vagyok Londonban, máris szert tettem egy barátra. Ennél jobb dolog már nem is történhetett volna. Egy dolgot megjegyeztem ezzel kapcsolatban: Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján! Milyen igaz mondás...

Sziasztok!
Meg is érkezett a folytatás, egy One Shot formájában :) Köszönöm szépen az 5 kommentárt: Fanninak, noreen-nak, Cher Lloyd-nak, Diana-nak és Wiw-nek ♥ :) És a 18 pipát is köszönöm :) :D Számítok a véleményekre, nagyon is :) Írjatok, pipáljatok, olvassatok! :) Mi a véleményetek az új külsőről? :) A fejléc drága perverztársam, Diana érdeme - köszönöm, még egyszer ♥ :) Elméletileg - gyakorlatilag is ez kéne - jövő vasárnap már az *Official* történet folytatásával jövök :) Kommizzatok, plz *.* :) További szép estét kívánok,
Macy 

2012. október 14.

10.fejezet - Olyan vagy számomra, mint egy angyal... (+18)

Your Body
Alexa szemszöge

Mocorgásra ébredtem, majd egy lágy arcra puszira. Nyűgösen kinyitottam a szemem és Harry smaragdzöld íriszeibe ütköztem.
- Mióta vagy már ébren? - kérdeztem rekedtes hangon.
- Elég ideje ahhoz, hogy gyönyörködjem benned - susogta ajkaimba. - Olyan vagy számomra, mint egy angyal...
- Egy olyan angyal, aki az ördöggel játszik  - bújtam hozzá szorosan és egy puszit leheltem mellkasára.
- Kikérem magamnak! - horkant fel tetetett dühvel.
Kuncogva megráztam a fejem és kiengesztelésképpen ajkaimat az Ő ajkaihoz érintettem. Tenyeremet az oldalára simítottam és lassan fel s alá mozgattam, Harry reakciója egy vágyéhes sóhaj volt. Fordított a helyzetünkön, felültetett a csípőjére és kezeit a derekamra simította.
- Azt gondolom, most egy nagyon rossz angyalka vagyok - hajoltam füléhez és érzékien beleharaptam a fülcimpájába.
- Az ördög kezdi elveszteni a fejét - nyögte a fülembe erélyesen.
- Talán az angyalnak ez a célja, kedves göndör ördög - suttogtam csábosan a fülébe és a nyakához hajoltam, hogy belecsókolhassak.
Megemelte csípőjét, amivel engem a következő szintre ösztönzött. Lassan vezettem lefelé ajkaimat Harry nyakától egészen a mellkasáig, minden egyes szegletére egy-egy puszit leheltem. Legféltettebb vágya felé haladva izgatottan szedtem a levegőt, a következő pillanatba Harry maga alá gyűrt és egy szenvedély csókot lehelt ajkaimra.
- Nem akarom, hogy az első alkalomkor szerezz nekem örömöt. Elég öröm az nekem, ha te elégülsz ki miattam - sóhajtotta csillogó tekintettel.
- Ne beszélj, cselekedj! - nyögtem fel nyugtalanul.
Kajánul elvigyorodott és a fülcimpámtól indulva végigcsókolta a mellkasomat. Legféltettebb pontomhoz érve egyik tenyerét a mellemre simította és óvatosan belemarkolt, ezzel egy óriási nyögést kiváltva belőlem. Ennyivel nem érte be, nyelvét lazán végighúzta legféltettebb pontomon és egy aprócska puszit is lehelt rá. Megemeltem a csípőmet és belemarkoltam a lepedőbe, miközben Harry hol csókjaival, hol pedig a nyelvével izgatott. Extázis közeli hangulatba kerültem, agyamat elöntötte a rózsaszín köd és nem gondoltam semmire sem, egyszerűen képtelen voltam gondolkodni.
Nem bírtam sokáig türtőztetni magam, utat adtam vágyaimnak. Ahogy egyre haladt feljebb, Harry a köldökömtől a nyakamig csókokkal halmozott el. A nyakamba néhányszor beleharapott és óvatosan szívogatta is, amit erélyes és jóleső nyögésekkel fogadtam.
- Nem fair a részedről, hogy én csak tétlenkedek - suttogtam kérlelően Harry fülébe. - Kérlek...
- Lexa... - nézett rám csillogó tekintettel és megsimította az arcomat. - na, jó.
- Ezzel tartozok neked, ezt ne feledd - csusszantam ki alóla és felültem a csípőjére.
Kezeimmel végig simítottam a mellkasán, majd az oldalán és egy puszit leheltem ajkaira. Egyik kezemmel elindultam lefelé, a másikat mellkasán pihentettem. Harry szemében némi izgatottságot és vágyat véltem felfedezni, ajkait görcsösen harapdálta. Óráknak tűnő percek múlva egy óvatos és egyben határozott mozdulattal megérintettem Harry vágyát, s lassan mozgatni kezdtem a kezemet.
- Lexa...ah... - nyögött fel elég hangosan, mire ajkaira nyomtam a mutatóujjam.
- Élvezed, igaz? - néztem rá csábos mosollyal. - Miért vártál volna vele? Attól még, hogy most veszítettem el a szüzességem, még nem azt jelenti, hogy tudatlan vagyok benne. Tudod, vannak filmek és könyvek, amik kifejezetten erről szólnak. Ne félts ilyen szempontból.
- Én nem is... - motyogta, ajkain a mutatóujjammal.
- Elég, ne beszélj többet! - mosolyodtam el és ajkaimat az övére nyomtam.
Kezemet egyre gyorsabban mozgattam, nem kellett sok ahhoz, hogy Haz elveszítse a fejét. Pár pillanat múlva utat adott vágyainak és lökött egyet a csípőjén.
- Menjünk el fürödni... - sóhajtottam és lemásztam Harry-ről.
- Azt hitted, hogy ilyen könnyen megszabadulsz tőlem, kislány? - húzta fel szemöldökét és felkapott az ölébe.
Lábával berúgta a fürdőszoba ajtaját és miután lerakott a zuhanykabin előtt, magunkra zárta az ajtót és lecsapott ajkaimra.

*~*~*

Miután végeztünk a fürdéssel - némi csókkal fűszerezve - Harry átment a szobája, hogy felvegyen magára valamit. Kinyitottam a szekrényemet és kivettem belőle egy 'I ♥ Cats' feliratú felsőt, egy Minnie Mouse fejes, szürke sortot és egy rózsaszín mamuszt. Ahogy magamra kaptam ezt a kis pizsama szerűséget, lerobogtam a konyhába és kinyitottam a hűtőt. Elővettem a mogyoróvajat és a narancslevet, meg két szelet kenyeret. Lepakoltam a konyhapultra és nekiálltam a késői ebédem elkészítésének. Hirtelen két kar fonódott a derekam köré és egy meleg lehelet csapta meg a nyakamat.
- Ennyire megéheztél? - suttogta szexisen a fülembe.
- Ami azt illeti...igen - mosolyodtam el és a mutatóujjamat belemártottam a mogyoróvajba. - Kérsz?
Szembe fordultam Harry-vel és érzékien lenyaltam az ujjamról az édességet. Harry szaggatottan kezdte venni a levegőt és idegesen alsó ajkába harapott.
- Ha nem szeretnéd, hogy itt helyben leteperjelek... - húzott közelebb magához. - türtőztesd magad.
- Oké - sóhajtottam és belecsókoltam a nyakába.
Visszafordultam a szendvicsekhez és közben bekapcsoltam a rádiót, amiben épp Christina Aguilera legújabb dala szólt, a Your Body. Lábammal ütöttem a ritmust és egy idő után elkezdtem a dalra táncolni. Jobbra-balra ringattam a csípőmet és közben elővettem egy tányért, amire rátettem a két kenyeret. 
- All I wanna do is love your body... - fordultam Harry felé és elkezdtem Neki táncolni. - Tonight's your lucky night, I know you want it...
- Ne kínozz, Lexa... - sóhajtott fel szapora levegővétellel és körém fonta karjait.
- Nem állt szándékomban - simítottam végig arcélén. - Csak megtetszett ez a dal.
- Én is ezt mondanám - rázta meg nevetve a fejét és megcsókolt.
Vadul faltuk egymás ajkait, levegőhiány miatt azonban elváltunk egymástól. Magamhoz vettem a tányért és kimentem vele a nappaliba, ahol befészkeltem magam a kanapéra és bekapcsoltam a tv-t.
- Nézhetnénk valami jó kis filmet - ment a DVD-s polchoz Haz.
- Mire gondoltál? - kérdeztem teleszájjal. - Romantikus, vígjáték vagy akció? Esetleg horror?
- Vígjáték - vett le a polcról vagy 20 DVD tokot és leült mellém velük. - Válasszunk!
Bólintottam és végignéztem a borítókat. Megakadt a szemem a szemem az egyik régi, de örök kedvenc filmemen. Ez nem más volt, mint a Bújj, bújj szőke!. Harry beleegyezett, hogy ezt nézzük meg, így a tv-hez lépett és berakta a lejátszóba a lemezt.
- Hatalmas Olsen rajongó vagyok, elég régóta - mosolyogtam az időközbe mellém ülő Harry-re.
- Én is szerettem őket még régebben, fiú létemre. Bár, szerintem nem a film mondanivalója miatt... - sejtettem, itt mire céloz. - szép lányok, meg kell hagyni.
Helyeslően bólintottam és miután elfogyasztottam a két szendvicset, a tányért leraktam a dohányzóasztalra és befészkeltem magam Haz ölébe. Karjait szorosan körém fonta és egy puszit lehelt a homlokomra. A ház felettébb csendes volt, erre most döbbentem rá.
- A fiúk hol vannak? - kérdeztem Harry-t kíváncsian.
- Gondolom, elmentek enni vagy bowlingozni. Fogalmam sincs - rázta fejét, tekintetét a képernyőn tartva.
Magamban elmorogtam egy halk 'okét' és én is a tv-re szegeztem a tekintetem. A film negyedénél a bejárati ajtó felől nevetések zaja szűrődött be, Harry-vel összenéztünk és néztük tovább a filmet.
- Jé! Kijöttek a szobából... - huppant le az egyik fotelbe Zayn. - mi jót csináltatok, gyerekek?
- Nem akarod te azt tudni - szólalt meg répabolondúrfi.
- Hát, ja - nézett rájuk vigyorogva Harry, majd egy puszit lehelt a számra.
A fiúk velünk nézték végig a filmet, ami után elvonultak a konyhába. Harry-vel felmentünk a szobámba és kiültünk egy hatalmas pokróccal az erkélyre. Harry betakargatott, mialatt elfoglaltam a helyem az ölében. Fejemet a vállára hajtottam és egy csókot nyomtam állára.
- Szeretlek - suttogtam mosolyogva.
- Én is téged - nézett le rám és egy apró puszit lehelt ajkamra.
Karjaimat dereka köré fontam és lehunytam a szemem, fejemet a mellkasába fúrtam. Ennél szebb napot és pillanatokat el sem tudtam képzelni.

Sziasztok!
Diana története vagyis a mai fejezethez csatolt dala rendesen erőt adott ehhez a kis fejezethez, a címben is láthatjátok :) Ezúton szeretnék köszönetet mondani ennek a 6 leányzónak a kommentárokért: noreen, Diana, Vivi, Edina, Cher Lloyd és Fanni ♥ :) És köszönet a 13 pipáért :) Öröm írni nektek, mert érzem és tudom, illetve látom, hogy tetszik, amit csinálok :) Az gondolom, ez lett a leghosszabb fejezet - meg is küszködtem vele, hogy ilyen hosszú legyen - és ehhez sok-sok vélemény dukál. Mi lenne, ha most 7 kommit kérnék a folytatásért? :) 21! feliratkozó van, tehát...biztosan meglenne jövő vasárnapra :) Kérlek titeket, írjatok ♥! :) Köszönöm előre is,
Macy 

2012. október 7.

9.fejezet - Ez a csók sokkal erőszakosabb és vágyakozóbb volt [...] /újraírt/

El Beso Del Final
Alexa szemszöge

Harry riadtan ugrott le rólam és vette magára a pólóját, követtem a példáját és én is visszavettem a felsőmet. Niall rosszalló pillantásokkal figyelt minket, majd becsukta maga mögött az ajtót.
- Ez nem az, aminek látszott - kezdtem bele halkan.
- Nem történt semmi - szólalt meg Harry.
- De majdnem lefeküdtetek egymással, ha nem nyitok rátok - hitetlenkedett bátyám, dühösen ökölbe szorított kezekkel. - Van köztetek valami?
Összenéztünk Harry-vel és mosolyogva összekulcsoltuk ujjainkat. Niall meglepetten nézett összekulcsolt kezünkre, majd felsóhajtott. 
- Lexa, beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte végül.
Harry vette a lapot és miután lemászott az ágyról, kirobogott a szobából. Niall leült az ágy szélére és hegyi beszédbe kezdett, a szextől kezdve Harry női ügyein át. Egy ideig figyelmesen hallgattam, közben a takaróm gyűrődéseivel szórakoztam. Miután Niall befejezte a dumálást, jónak látta, ha egy időre egyedül hagy.
Morgolódtam egy sort és kiültem az erkélyen levő asztalhoz. Elegem van abból, hogy minden egyes mozdulatomat figyeli és nem hagyhatja szó nélkül. Megértem, hogy vigyázni akar rám meg minden, de ami sok az sok. Hirtelen egy meleg tenyeret észleltem a vállamon, az illetőre kaptam a fejem.
- Minden rendben? - kérdezte Harry aggódva.
Felálltam a helyemtől és szorosan hozzá bújtam, majd fejemet a nyakába fúrva sóhajtottam egy nagyot. Nem tudom mitől, lehet, hogy a dezodorja miatt kábultam el egy kicsit, attól sóhajthattam.
- Miért ilyen nehéz ennyire a szerelem? - mormoltam és felemeltem a fejem, hogy Harry szemébe nézhessek.
- Kell egy kis idő, míg feloldódunk egymás mellett és akkor talán kicsit könnyebb lesz minden - mondta és megsimogatta az arcom.
- Legyen igazad - mondtam.
Arcomon levő kezét a derekamra csúsztatta és közelebb vont magához. Először csak egy puszit lehelt ajkaimra, majd egy szenvedélyes csókot. Ez a csók sokkal erőszakosabb és vágyakozóbb volt, mint az eddigiek, de tetszett. Fenekemre csúsztatta kezeit és felkapott az ölébe, majd bevitt a szobába és letett az ágyra.

*~*~*

Végigsimított az oldalamon és csillogó tekintettel megszabadított a sortomtól. Bugyim széleihez helyezte kezeit és lassan lehúzta rólam az aprócska textilt. Egyik tenyerével a belsőcombomat simogatta, a másikkal pedig benyúlt a felsőm alá. Miután Harry megszabadított a felsőmtől és a melltartómtól, felkúszott hozzám és megcsókolt. Csókunkat követően ajkait a nyakamra helyezte és szívogatni kezdte azt, majd haladt egyre lejjebb. A köldökömet apró puszikkal hintette be, amit jóleső sóhajokkal tűrtem. Feszengve és hátrabicsaklott fejjel éreztem, hogy egyre lejjebb haladt legféltettebb pontom felé. Lehunytam a szemem és felsóhajtottam.
Szemeim kiguvadtak, amikor Harry végighúzta a nyelvét legféltettebb pontomon. Hogy jobban hozzáférjen, szétfeszítette a lábaimat és megkezdte a kínzásomat. Erélyesen felnyögtem és löktem egyet a csípőmön, s megmarkoltam a lepedőt. Harry nyelve a csiklómon körözött, az én elmémet pedig elöntötte a rózsaszín köd és erőtlenül dőltem a párnák közé. Remegtem, ziháltam és nyögdécselve vergődtem, miközben Harry vadul kínzott.
- Muszáj...ezt...ah...csinál..ah...nod? - nyögtem fel egy épkézláb mondatnak indult valamit.
- Azt szeretném, hogy az első alkalom emlékezetes és tökéletes legyen számodra - mormolta rám pillantva és miután ajkait eltávolította a legféltettebb pontomtól ujjaival kínzott tovább. - Eddig hogy bírod?
- Nem tudok normálisan gondolkodni - lihegtem és felültem, majd megfogtam az inge szélét és egy határozott mozdulattal lekerült a földre a feleslegesnek tűnő ruhadarab.
Harry kihúzta belőlem ujjait, én pedig kaptam az alkalmon és magam alá gyűrtem. Ajkaira hajoltam és egy rövid csók-csatát követően maga alá gyűrt. Levetette a nadrágját, amiből elővett egy lila csomagot - óvszert - és a boxerétől is megszabadult. Kaján vigyorra húztam ajkaimat és tarkójánál megragadva a göndörkét, egy szenvedélyes táncra invitáltam nyelveinket. Amikor elhúzódott tőlem, felhelyezte a védekezőeszközt és lassan megközelítette a mennyországom kapuját. Mindketten felsóhajtottunk, s Harry a homlokát az enyémnek döntötte.
- Ha nagyon fájna vagy ha valamit rosszul csinálok, szólj és abbahagyjuk - suttogta és megcsókolt, majd lökött egyet magán. - Rendben?
Aprót bólintottam és karjaimat összekulcsoltam a tarkójánál, ajkaimat pedig a nyakhajlatára tapasztottam. Haz kíméletesen mozgott, az oldalamat és a combomat simogatta, ezzel próbált nyugtatni. Ajkaink vadul falták egymást, miközben Harry a melleimet markolászta. A vágy elöntötte az elmémet, képtelen voltam értelmesen gondolkodni. Bár...nem hiszem, hogy csak az első együttlétünk váltotta ezt ki belőlem. 
Ahogy Harry-re nézek, mindig mosoly kúszik az arcomra. A göndör fürtjei, a smaragdzöld szemei és azok az ellenállhatatlan gödröcskék az ajkai környékén, mikor mosolyog. Ezek az apró dolgok számomra sokat jelentenek és örülök, hogy egy időre - még ha meghatározatlanra is - az enyém lehet ez a zöldszemű csodasrác.
Egy ideig még mozgott bennem, aztán utat adtunk vágyainknak és ziháltan öleltük egymást. Harry egy puszit lehelt a homlokomra, s ránk terítette a takarót.
- Milyen volt? - kérdezte kíváncsian és eltűrt egy tincset az arcomból.
- Még sosem éltem át ilyet, egy örök élmény volt - sóhajtottam mosolyogva és egy puszit nyomtam a mellkasára. - Köszönöm, hogy mindezt veled élhettem meg.
- Szeretlek, Lexa - susogta mosolyogva.
- Én is téged, Haz - döntöttem fejemet a mellkasára és egy sóhajt követően lehunytam a szemem.
Harry szorosan körém fonta karját és gondosan betakargatott, majd egy puszit nyomott a fejem búbjára és pár perc elteltével ő is szuszogni kezdett.