2013. augusztus 3.

Epilógus

Sziasztok!
Édes drága olvasóim, elérkezett a pillanat, hogy a Stay with Me - Maradj velem című történet bezárja kapuit :( 2012. augusztus 3-án került fel az első fejezet, s azóta sok minden történt :) 50 fejezeten keresztül rengeteg kedves emberrel találkozhattam egy-egy kommentár formájában :) Számos díjat és dicsérő szót kaptam ebben az elmúlt egy évben, amit nem tudok elégszer megköszönni Nektek! ♥ Szeretnék egy-két emberkét kiemelni, akinek a véleményével elég sokszor találkoztam a fejezetek alatt: Diana, Roxanne Bostwick/Destiny Hope Parker, Cher Lloyd, •Little Zsoo• ♥, Azy, Vincze Anna, Anna, Bablakov Petra, Petra, ß♥, Reginaa. :), eternal dreamer.♥., °dreamer°, Moncsikah Stylinson, Miss Babe, Sipos Zsófia, Sophie Palmer, Dorothy S., Livi/Unknown és még számtalan kedvesebbnél kedvesebb kommentelő ♥ :) Szám szerint 382 megjegyzés érkezett eddig :D Álmomban sem gondoltam volna, hogy 127.000 megtekintés, 156 feliratkozó és 138 követő fog majd várni, amikor feljövök a blogra ♥ :) Ajh, nem tudom, mit is kéne még mondanom... Köszönöm! Köszönök mindent, ami ezen a blogon történt velem ♥! Nincs más hátra, minthogy utoljára jó olvasást és kellemes hétvégét kívánjak ♥!
U.i.: A design Dorothy S. érdeme, amit innen is köszönök ♥! A chat-t leszedem...Kérnék minden cserét kérőt, hogy ehhez a bloghoz már NE írjon :) A kommentelés nem arra van :D 
Pusszpáá evribádii,
Macy

Memories


10 évvel később…

Alexa szemszöge

- Anya, hol van a virágos hajpántom? - futott oda hozzám Darcy, miközben kétségbeesetten nézett rám. Harry a nyakkendőjével bajlódott az egész alakos tükör előtt álldogálva, míg én már felöltözve vasaltam a férjem vászonnadrágját. - Tegnap még megvolt...
- Csodálkozom, hogy abban a kuplerájban a ruhádat megtaláltad - ráztam meg rosszallóan a fejem. Nem tudom, kitől örökölhette a lányom ezt a szétszórtságot. Harry éppen olyan rendszerető és pedáns, mint én. Darcy totális ellentétünk. - Gyere, segítek megkeresni.
- A nadrágommal mi lesz, Édesem? - sopánkodott Harry, most már megkötött nyakkendőben és ingben álldogálva. Tekintetem végigsiklott tökéletes testén, majd beharapott alsó ajakkal felsóhajtottam és a férjem kezébe nyomtam a vasalót. - Nem gondolod komolyan, ugye? 
Mielőtt válaszolhattam volna, Darcy megragadta a kezemet és átrángatott a szobájába. Az ágyon ki volt borítva az a neszesszer, amibe Darcy a hajcsatokat-, pántokat meg a bizsuékszereket tartja. Beletúrtam a hajamba és miután elpakoltam az ágyról, Darcy-val elkezdtük a virágos hajpánt keresését.
- Azt hiszem, megtaláltam - szólalt meg bizonytalanul Darcy, úgy fél óra múlva. A lányom a gardróbban bóklászott és ott keresgélt. - Igen, ez lesz az.
- Lányok, igyekezzünk! Negyedóra múlva indulnunk kell az iskolába. Ugye nem akarsz elkésni a fellépésedről, Angyalom? - termett az ajtóban Harry, majd Darcy-ra mosolygott. A lányunk az ölembe fészkelte magát és a kezembe nyomta a fésűt. - A nappaliban megvárlak titeket...
- Egy kicsit izgulok. Mi lesz, ha elrontom? - suttogta félénken Darcy, miután megfésültem és segítettem neki felvenni a ruhájához illő bolerót. 
- Erre ne is gondolj, jó? Mrs Boerthy szerint gyönyörűen játszol és nagyon tehetséges vagy. Akárcsak az apukád - mosolyogtam az előttem álló kislányra, aki elvigyorodott. A One Direction feloszlása óta már 3 év eltelt, de Darcy az összes dalt kívülről tudja és szereti is hallgatni.
Futólépésben beültünk a fekete Rover-be, aztán elindultunk Darcy iskolájához. Ma van a Ki mit tud?, ahová Darcy önként jelentkezett. 6 éves kora óta zongorázik és Niall tanítása révén gitározni is megtanult. Imád énekelni, az iskolai és a templomi kórus kiemelkedő tagja.
Még időben az iskolához értünk, ahol már vártak ránk. Niall vigyorogva kapta az ölébe Darcy-t, s egy hatalmas puszit nyomott a kislány arcára. Louis és Eleanor egy babakocsit tolva igyekezett a társaságunk felé. A tornaterem bejáratánál Zayn, Perrie és Liam beszélgetett vidáman.
- Sziasztok! - köszöntem levakarhatatlan mosollyal az arcomon Zayn-éknek, majd egyesével megöleltem őket. Darcy azonnal elengedte Niall kezét és Liam karjaiba vetette magát, aki nevetve pörgette meg a levegőben a göndör hajú kislányt. - Liam, bemutatom a barátnődet...
 - Anya, ezt most miért kellett kikotyognod? - biggyesztette le ajkait Darcy és Liam nyakába fúrta arcát. Harry jót derült lánya viselkedésén, akárcsak a többiek. Darcy titokban bele volt habarodva Liam-be, s erről eddig csak én tudtam. - Most már nem árulok el neked semmit, mert elmondod mindenkinek...
- Az igazság az, hogy nekem is tetszel - mosolygott Darcy-ra Liam és egy puszit lehelt a lányom arcára. Darcy azonnal elpirult és félénken elmosolyodott. 
A Ki mit tud? perceken belül kezdetét vette, így elfoglaltuk a helyeinket a nézők soraiban. Eleanor és Louis felváltva babázott, Harry és Zayn mellettünk sutyorgott, Liam pedig a fellépő gyereket nézte. Szegény srác, lassan egy éve nem talál magának barátnőt. Danielle-el tavaly még boldogan tervezték az eljegyzést, de a Danie-nek el kellett költöznie a munkája miatt New Yorkba. Liam nem akarta itt hagyni a barátait és a munkáját, így felbontották az eljegyzést és szakítottak.
- Következő fellépőnk egy igen tehetséges kislány. Darcy édesanyja elmondása szerint a leányzó a zene iránti szeretetét az édesapjától örökölte. Nem is húzom tovább az időt, a Ki mit tud? színpadán Darcy Styles! - konferálta fel Darcy-t Mrs Boerthy. Az egész tornaterem tapsolt, néhányan még füttyentgettek is.
Darcy mosolyogva ült le a zongorához, majd felsóhajtott és belekezdett a dalba. Az egykori bandatagok meglepetten néztek össze az első dallamokat hallván. A nézők soraiban halkan ugyan, de elkezdték énekelni a szöveget. Harry-re pillantottam, aki ránézett a többiekre és ők is elkezdtek énekelni. A közönség egy része tátott szájjal, elkerekedett szemekkel fordult a One Direction irányába. 
- Hölgyeim és Uraim, a One Direction! - kiabálta bele a mikrofonba Darcy s ő is énekelni kezdett. Az egész tornatermet betöltötte a Best Song Ever című dal. 
- Színpadra! Színpadra! Színpadra! - harsogta a közönség a fiúkra utalva. Néhány percnyi noszogatás után a One Direction körbeállta Darcy-t, aki vigyorogva zongorázott és énekelt.
Amint a dal véget ért, a közönség hatalmas ovációban tört ki. Vastaps, sikoly- és fütty áradat visszhangzott az egész helységben. A fiúk megköszönték a figyelmet, megölelgették Darcy-t és visszasiettek a nézőtérre. Harry-t még sosem láttam ennyire felszabadultnak és izgatottnak.
- Te tudtál erről? - suttogta a fülembe Liam, miközben a színpadon táncoló gyerkőcöket nézte. Aprót bólintottam és Harry felé pillantottam. Harry, Niall és Zayn autogramokat és képeket osztogatott. Zayn intett a fejével Liam-nek és Louis-nak, hogy ők is csatlakozzanak.
Az eredményhirdetés előtt a zsűri elvonult értekezni. Mrs Boerthy megkérte a fiúkat, hogy amíg a zsűri vissza nem jön, adjanak egy rögtönzött műsort. Eleanor, Perrie és én győzködtük a srácokat, hogy menjenek és énekeljenek. 
- A színpadon a világot oly régen meghódított, örök tinédzser fiúbanda, a One Direction! - mosolygott Mrs Boerthy, amikor felkonferálta a bandát.
Pár perc múlva felcsendült a What Makes You Beautiful című örökzöld sláger. A fiúk ugyanolyan vidáman és önfeledten ugráltak meg táncoltak a színpadon, mint régen. Meg se látszott rajtuk, hogy feloszlottak. A lányokkal úgy tomboltunk, mint valami megzakkant tinilányok.
- Nagyon szépen köszönjük - mosolygott Liam a közönségre, amikor vége lett a számnak. Néhány percig a színpadon ácsorogva integettek és élvezték a tapsvihart.
Mrs Boerthy a zsűritagok kíséretében ment fel a színpadra, ahonnan lekocogtak a srácok. Látni lehetett rajtuk az izgalmat és azt az örömet, amelyet csak akkor éreztek, amikor együtt zenéltek. 
Az eredmény hirdetést tűkön ülve hallgattuk. Az idegtépő másodpercek lassan teltek, Harry-vel elszorítottuk egymás kezében a vérkeringést.
- A Ki mit tud? nyertese pedig nem más mint... Nem meglepő fölénnyel... Darcy Styles! - üvöltötte a mikrofonba Mrs Boerthy, Darcy pedig felsikított örömében és kicsit sokkos állapotban felsietett a színpadra. Büszkén mosolyogtunk, amikor Darcy átvette a nyereményét és kezet rázott a zsűritagokkal. - Darcy, hogy érzed magad?
- Rettentően boldog vagyok és még mindig izgulok. Ez a győzelem azonban nemcsak engem illet, hanem a családomat és One Direction-t - integetett felénk Darcy és egy puszit is küldött. 
Darcy győzelmét nálunk ünnepeltük meg, egy szerény kis vacsora keretein belül. Zayn és Pezz kapott az alkalmon, s bejelentették, hogy babát várnak. Eleanor és én majdnem ledöntöttük várandós barátnőnket a lábáról, amikor megöleltük.
Erre a napra örökre emlékezni fogok majd. Az emlékeimben újra lejátszom Darcy és a fiúk fellépését, Perrie-ék bejelentését és a gondolatot, hogy a One Direction töretlen.

VÉGE