2013. február 15.

25.fejezet - Szeretnék neked örömet okozni... (+18)

Sziasztok!
Ma volt a sulinkban a felsős farsang, ott voltam egész délután :) A Kiss You-t is elkezdték lejátszani, de a DJ látta, hogy nem táncol senki - én énekeltem meg táncoltam is, csak nem látta - és betett egy másik dalt... :( De amúgy jó kis buli volt, csak ez a kis malőr zavart be nekem :"D Alig vártam, hogy hazajöjjek és írjam a fejezetet, mert már vagy 2 napja megíródott a fejemben :) Ami nagy hatással volt rám ihlet térileg az a Dark című fanfiction :D Tegnap lecke helyett azt olvastam egész délután és este, imádom ♥ :) Van még itt olyan olvasóm, aki szereti a Dark-t? :) *.* Tegnap lettem imádója, eleve azért, mert Harry a főszereplője :))
Jó olvasást, köszönöm a 20 pipát és a 10 kommentárt! Imádlak titeket ♥! Írjatok sokan és pipáljatok is! Pusszpáá evribádii,
Macy


Sweet Dreams
Alexa szemszöge

Harry szapora levegővétellel vergődött alattam, miközben én vigyorogva próbáltam meg lehámozni a pólóját. Miután a póló lekerült a fiúról, megfogtam Harry csuklóit és határozott mozdulatokkal az ágy fejtámlájánál található oszlopokhoz csatoltam őket a nemrég elővett bilinccsel. Kezeimmel végigsimítottam mindkét karján, majd a tetoválásain és egy-egy csókot leheltem a kicsi motívumokra. 
- Ma este én kényeztetlek... - leheltem ajkaira és beleharaptam alsó ajkába.
- Már az kényeztetés számomra, ha ezekben a szexi fehérneműkben látlak - vigyorodott el.
- Azt elfelejtettem mondani, hogy megszólalnod sem szabad - mosolyogtam kajánul és kezeimet levezettem a farmerja széléhez, aztán egyre domborodó férfiasságához. Mozdítottam egyet a tenyeremet, Harry-ből egy nyugtalan nyögést kiváltva ezzel. - Ssh...
- De... - nyögött fel újból, mikor mozgatni kezdtem a tenyeremet a farmerján keresztül. 
- Ha nem fogod be, meg kell hogy büntesselek - villantottam elő ezerwattos mosolyom.
Harry tekintete egy árnyalattal sötétebb lett, kezeit ökölbe szorította. Lassú mozdulatokkal csatoltam ki farmerja csatját, a gombot egy laza mozdulattal pattintottam ki. Lehúztam a nadrágot Harry-ről, s eldobtam a szoba egyik sarkába. Mielőtt a bokszerétől is megszabadítottam volna, Harry nyakához hajoltam és apró puszikat leheltem bőrének minden egyes szegletére. Haladtam lejjebb, mellkasát és a hasát hintettem be puszikkal, kezeimmel a karjait cirógattam.
Bokszere szegélyénél megálltam és felnéztem a fiú arcára. Szemeit csukva tartotta, szépen metszett ajkai kicsit elnyíltak; halkan zihált. Kezeit már nem szorította ökölbe, tehetetlenül lógtak a bilincs szorításában. Felkúsztam, hogy arcunk egy vonalban legyen és szerelemmel teli csókot nyomtam ajkaira. Meglepettségét a csókban feltörő nyögésével hallatta.
- Szeretnék neked örömet okozni... - suttogtam alsó ajkára.
Zavartan pislogott rám, de vigyora letörölhetetlen volt. Egyik kezemet a boxerére, pontosabban férfiasságára helyeztem és megmozdítottam a tenyerem a puha textilen, mely Harry merevségét takarta. Halkan felnyögött, alsó ajkába harapott és lehunyta szemeit.
- Azt hiszem, ennek mennie kell - hangom egy fokkal volt mélyebb a szokottnál. Csiga lassúsággal húztam lefelé a fehér, Calvin Klein alsót Harry-ről, aki egyre szabálytalanabbul kapkodott levegő után. Izgatott mosoly varázsolódott ajkaimra, mikor elém tárult Harry férfiassága. - Te aztán rendesen be vagy keményedve, mit ne mondjak...
- Nem is tudom, ki vagy mi miatt... - szólalt meg, de rögtön el is hallgatott.
- Hogy mondtad? - egyik ujjamat végighúztam merevségén. Halkan felnyüszített, s könyörögve nézett a szemembe. - Az én hibám? 
- Nem ezt mon.... - nem tudta befejezni a mondatot, mert egy puszit leheltem férfiassága hegyére. - Úristen....! 
- Csak Lexa... - leheltem férfiasságára, melytől kicsit megremegett. - Tetszik, igaz? Szeretnéd, hogy a számba vegyelek?
- Lexhaa... - nyüszítése hasonlított egy kiskutya hangjáéhoz. - Neh kíhnozz...!
- Már megint beszélsz...nem tartottad be az egyik szabályt - mormoltam és megmarkoltam férfiasságát, amitől megemelkedett a csípője és erélyesen felmordult. - Ezért büntetés jár.
Alhasát kezdtem el puszilgatni, férfiasságán tétlenkedő kezemet pedig működésbe hoztam. Lassú, majd közepes tempóban mozgattam a kezem, Harry egyszerre nyögött és vergődött alattam. Egy pillanatra megálltam és felnéztem Harry arcára.
- Szeretnéd, hogy megízleljelek, ugye? Minden vágyad, hogy a számban tudjalak... - ingereltem a fülébe nyögve a szavakat. 
- Lexa... - susogta erőtlenül a nevem. - ne tedd ezt velem. Kínzol.
- Kis butus... - ráztam a fejem kuncogva, s megcsókoltam. - Ez a büntetés része, emlékszel? Ha csendben maradtál volna, bölcsebb lettél volna.
Mellkasát, a hasát és az alhasi részt hintettem be puszikkal. Erekciója már rendesen ágaskodott, akcióra készen állt. Lehunytam a szemem és felsóhajtottam, majd kezembe vettem Harry játékszerét és mozgatni kezdtem a kezem. Egy ideig a kezemmel, később a számmal kényeztettem az érintéseim alatt vergődő fiút, aki azt se tudta, hogy most nyögjön vagy morogjon a vágytól.
- Lexa...én...mindjárt... - nyöszörögte lehunyt szemmel, ökölbe szorított kezekkel. 
Erekciója rázkódni kezdett a számban, pár másodperc múlva megízleltem Harry „örömnedvét” . Nagyot nyeltem, majd mosolyogva töröltem meg a számat. Harry lihegve és kipirulva nézett rám, tekintete szinte lángolt. Ügyes mozdulatokkal, ám kissé lassan kiszabadítottam a bilincs rabságából.
- Azt hiszem, úgy a helyes, ha én is kényeztetlek egy kicsit ma éjjel - mormolta ajkaimra, majd maga alá gyűrt és kezeimet odabilincselte az oszlopokhoz. - A szabályok nem változtak, bár én módosítok: csak és kizárólag nyöghetsz. Lehetőleg a nevem.
- R-rendben - sóhajtottam lehunyt szemekkel.
Harry kicsatolta a melltartómat, s felhúzta annyira, hogy szabaddá tegye a melleimet. Bal mellemet a szájával, a jobb mellemet pedig a kezével kényeztette. Erekciója a hasamat verdeste, nyüszítettem és vergődtem Harry forró érintései alatt.
Miután melleimen elidőzött egy keveset, apró puszikkal és harapásokkal hintette be a nyakamat és a fülem mögötti érzékeny részt. Beleakartam túrni göndör fürtjeibe, de a bilincsek az utamat állták. A nyakamtól haladt lefelé a mellkasomon át, egészen a hasamig. Puszikkal halmozta el a köldököm környékét, miközben mindkét kezét a bugyim szegényéhez vezette. Nem sok kellett ahhoz, hogy letépje rólam az újonnan kapott textildarabot. Végül leállította magát, s lassan húzta le rólam a textilt és dobta rá a farmernadrágjára.
- Élvezz el nekem, Lexa...! - kérése inkább parancsoló volt, mintsem kedves megszólalás.
Egyik ujját végighúzta a csiklómon, aztán felnyomta kettő ujját és ajkait is működésbe léptette. A fájdalom úrrá lett rajtam, néhány percig iszonyúan lüktetett a bejáratom. Harry várt egy kicsit, majd pumpálni kezdett, immáron három ujjal. 
- H-harry... - nyöszörgésem halk volt, szinte észrevehetetlen.
- Élvezed? - gyorsított a tempón, amivel nyögéseim és sikolyaim száma is gyarapodott. - Mond, hogy élvezed!
- H-harry... - a rózsaszín köd elöntötte az elmémet, képtelen voltam tisztán gondolkodni. Kezeimet ökölbe szorítva vergődtem, alhasam már szorított. Ujjait ki-be mozgatta, ajkaival a csiklómat puszilgatta vagy harapdálta. - Mi-mindjárt...én...
Harry a leggyorsabb tempóra váltott, a sikolyaim orbitálisak voltak. Testem remegni kezdett, alhasamban megszűnni látszott a szorítás. Egy hangos nyögés következtében Harry ujjai köré élveztem.
- Szeretnéd megízlelni magad? - egyik ujját nem nyalta le, hanem az ajkaimhoz érintette.
- Mmm - ízlelgettem a számomra kissé sós nedvet, alaposan lenyalogatva ezzel Harry ujját.
Óvatos mozdulattal letérdelt, s lent is tisztára nyalt. Csókokat és harapásokat hagyva a bőrömön haladt egyre feljebb, egészen az arcomig. Tekintetünk egybe fonódott a másikéval, teljesen elmerültem smaragdzöld íriszeiben. Vad csók-csatába kezdtünk, ezalatt Harry párszor végighúzta a bejáratomon erekciója hegyét, aztán határozott mozdulattal belém hatolt.
- Aah... - tört fel belőlünk egy nyögés, a csókolózást azonban folytattuk. 
Harry áttért a nyakamra, közben kicsatolta a bilincset és ledobta a földre. Karjaimat a dereka köré fontam, majd haladtam felfelé a hátán. Lökései során mélyen belevéstem körmeimet a fiú hátába, de szerencsére nem olyan vadul, hogy kivérezzen.
- Nem bírom már, Harry... - nyöszörögtem és homlokomat Harry vállára támasztottam.
- Tartsd még, kérlek! - suttogta fülembe rekedtes hangon, s harapdálni kezdte a fülcimpámat.
- Harry...nem...megy... - éreztem, hogy alhasam összeszorul; elér az eufória kellemes érzése.
A fejem búbjától a lábujjamig ismerős érzés járta át a belsőmet, Harry férfiassága köré élveztem. Remegve és lihegve zuhantam a párnák közé, Harry még mindig mozgott bennem. Pár perc múlva rángatózni kezdett, majd belém élvezett. Fáradtan és lihegve borult mellém, az alattunk összegyűrődött takarót magunkra rántva.
- Nem voltam erőszakos? - kérdezte pár perc csend után. Fejemet mellkasán pihentettem, Harry pedig a hasán nyugvó karomat cirógatta ujjaival.
- Nem. Ez...tökéletes volt - néztem fel rá mosolyogva és egy csókot leheltem az állára. - Szeretlek.
- Én is téged, Lexa. Nagyon de nagyon - mormolta a hajamba és egy puszit nyomott a fejem búbjára.
Beszélgettünk egy kicsit, aztán mindketten elálmosodtunk és úgy döntöttünk, hogy eltesszük magunkat holnapra. Majd holnap reggel lezuhanyzom - gondoltam és lehunytam a szemem. Harry karja védelmezően fonódott a derekam köré, álla a vállamon pihent, mellkasa pedig szorosan a hátamnak simult. Édes szuszogása csiklandozta a fülemet és az arcomat, de nem bántam. Ez volt életem egyik legszebb, legvadabb és legjobb éjszakája. Sosem cserélném el senkivel sem...

7 megjegyzés:

  1. Mace! :DDDDDDDDDDDD

    ÚRISTEN :'D Ez olyan nagyon ++18-as volt, de nagyon asdfghjkl *p*♥ Imádtam x'D Oké, ez túl 69-es volt, de nem nagyon érdekel :D Szóval, a rész, mint mindig most is csodálatosan kikúrt jó lett, egyszerűen imádom *w* Meglepett, hogy hoztál ma részt, mert általában ugye keddenként hozol, de nem bántam meg, egy percig sem ;D
    btw, igen, imádom Darkot is, teljesen beleszerelmesedtem :D*.*♥ Egyszerűen fantasztikus ^^♥

    U.I.: Siess a kövivel, mert asdfghjkl-ül várom már :')♥

    Love, Beccsu♥ xx

    VálaszTörlés
  2. Drága- Drága Macy!♥

    Annyira sajnálom, hogy nem írtam az előző részhez, röstellem is magam érte, hogy csak most vettem észre mind a kettőt, na de a lényegeszméletlen volt!
    Előzőnél a tánc és Harry fehérnemű meglepije nagyon vitte a pálmát, de ez! Wow... ilyen részre vártam már régóta, hogy Harry és Lexa:)
    Részletezném én ezt a részt, de jobb lesz nem bele menni a 69- be, nemde?:D

    Puszil: E.

    VálaszTörlés
  3. Drága Macy!

    Én már az eleje óta olvasom a Darkot és én is imádom♥♥♥ Nagyon jó..:)
    És most jöjjön a te blogodhoz a véleményem: asdfasf...IMÁDTAM♥♥ Ez aztán tényleg 18+-os volt,de szerencsére mégsem ment át tiszta pornóba,hanem meghagytad azt a kis ártatlanságot is nekünk ..:) Örültem neki,hogy hamarabb hoztad így a szombat délutánomat tisztára feldobtad..:D A rész megint fenomenális lett,mint mindig..:) Már alig várom a folytatást! xoxo :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, drága Mace!♥
    Röstellem, hogy nem írtam az előzőhöz, pedig elolvastam és imádtam! Annyira édes volt Harry és az anyukája, elképzeltem őket vásárolni és zabálnivalók! A vége különösen tetszett, főleg hogy imádom Shakirát és nem mehettem el az animáció mellett sem.
    Reméltem, hogy lesz ennek folytatása és lett *-* Nem is akármilyen! Azt eddig is tudtam, hogy nagyon jól írsz – perfektül – és tökéletesen perverz is vagy, de ez :D Még az átlagosnál is durvább, perverzebb, jó értelembe!
    Omg, nem tudom, mit írjak, imádtam! Megérte felraknod, alig vártam a pénteket, reménykedtem, hátha hozol részt. Köszönöm neked!
    A Darkot imádom, szerintem az egyik legjobb 1D Fanfic! És itt is szeretném neked megköszönni a díjat!♥
    Apropó, én is most tettem fel a Be Alright-ra a részt, mert kb. úgy egy órát olvadtam a fejezet képén, aztán rájöttem, hogy publikálni is kéne, mert különben nem tudjátok elolvasni. Hát igen, i love Zayn :)
    Love, Diana

    VálaszTörlés
  5. Szia, drága Mace! ♥
    Húúú... *-*
    Reménykedtem benne, hogy tudsz részt hozni pénteken! Megérte volna várni erre a részre, de így még jobb volt! ^-^
    Úristen! Ezek a vad hancúrozások amiket ketten művelnek... :"D (Lexa és Harry) :P De legalább mostmár újra együtt vannak... :) Ezt a Hazzat és Lexat jobban szeretem, mint azokat akik veszekednek, meg leugranak az ablakból... :DD
    Kellett már ide egy kis perverzség a sok dráma után! :) Nagyon tetszett!! :D♥
    Egyébként írtam a Hate That I Love You blogod chat-jébe valamit (:D) majd olvasd el! ;)
    További jó hétvégét! :))
    Puszi♥♥♥

    VálaszTörlés
  6. Jesszom Pepi! Ez aztán egy jó 69-es tész lett. Kellett is az én perverz fantáziámnak! Nagyon de nagyon várom a folytatást. Johs- ról fogsz írni még? És akkor most Lexa terhes lesz?! Ne kínozz :/
    Puszi: Pic

    VálaszTörlés
  7. Nem olvasol te véletlenül 50 árnyalat trilógiát? :D
    Egyébként nagyon jó rész ;)

    VálaszTörlés